Profilkläder

Profilkläder för ert behov

Vi erbjuder profilkläder och profilprodukter från marknadsledande varumärken. Det borgar för längre hållbarhet, spännande design och kvalitet rakt igenom. Att som företag investera i profilkläder kan alltid ge valuta för pengarna. Hos oss hittar du därför arbets- och profilkläder från välkända leverantörer som exempelvis Clique, New Wave, Fruit of the Loom, Cutter & Buck, Jobman, Fristad och Snickers.

Vi kan även hjälpa dig som kund med tryck på exempelvis kepsar, mössor och sportkläder. Har ni speciella önskemål så backar vi aldrig för en utmaning. Specialdesign är ett område som vi har god vana av och där vi skräddarsyr lösningar efter kundens krav, behov och önskemål.

Oavsett vad ni söker så kan ni räkna med att vi levererar produkter av absolut högsta kvalitet. Vi hjälper er gärna med ert val. Är screentryck, brodyr, transfer eller någon annan metod den bästa lösningen för ert företag? Vi bistår gärna med goda råd och vi samarbetar alltid tätt med våra kunder.

tryckeri uppsala profilkläder

Varför välja profilkläder?

Profilkläder är ett av de mest effektiva sätten att marknadsföra det egna företaget genom. Genom kläderna signalerar ni vilka ni är och kan skapa en tydligare profil för hela företaget. Omgivningen ser vilka ni är och kopplar indirekt er verksamhet till det område ni är verksamma inom. Det skapar nya kunder.

Profilkläder är prisvärda och och skapar en mer enhetlig, professionell aura kring verksamheten - oavsett område. Vi hjälper såväl butiker som hantverkare och företag inom kontor med att hitta rätt design, rätt funktionalitet och rätt bekvämlighet på kläderna som beställs. Oavsett kroppstyp eller kroppsform och oavsett om det handlar om manliga- eller kvinnliga anställda så tar vi fram lösningar för alla.

Vi är gärna med på hela er resa. Vilka profilkläder passar er verksamhet? Vilka färger gifter sig med er logotyp? Vilket material passar för hur era arbetsdagar ser ut och hur många plagg kommer ni att behöva? Genom att välja oss som partner så får ni ett tryckeri som är med er från start till mål. Välkommen!

Vi är din givna trycksakspartner i Uppsala. Välkommen att höra av dig!