Tryckeri Uppsala

ETT BRETT UTBUD AV REKLAMARTIKLAR

Vi har lång erfarenhet av tryckeribranschen och ser till att arbeta med den bästa och senaste tekniken.

Hos oss hittar ni ett stort utbud av reklamartiklar. Presentreklam är ett bra sätt att stärka dina relationer med kunder och anställda. Ett bra koncept med en stark idé gör ditt namn, produkt eller tjänst mer känd. Dessutom knyter det anställda och kunder närmare ditt företag, samtidigt som det stöder ditt varumärke. Hos oss hittar ni det mesta inom presentreklam.

Hur jobbar ett tryckeri i Uppsala?

Den rena kvalitet man får hos ett professionellt tryckeri är fortfarande överlägset alternativen som finns på marknaden och om vi tittar lite närmare på hur jobbet kan se ut i praktiken så kanske bilden blir lite tydligare. Kort sagt, om vi förklarar hur du kan dra nytta av ett tryckeri eller hur du på något sätt kan komma i kontakt med produkter från ett tryckeri i Uppsala så kan det se ut enligt följande punkter:

  • Visitkort. Ett visitkort ställer vissa krav på kvalitet (tänk på exempelvis filmen American Psycho) och detta är något som man inte kan få genom ett program på en dator och en skrivare. Vill man ha riktiga visitkort som säger något som sitt företag så gör man också bäst i att betala lite extra för ett tryckeri.
  • Bröllopsinbjudan. Ett bröllop är en milstolpe i mångas liv och genom att betala lite extra för inbjudningskorten så ger man också tillställningen en aura av lyx och flärd. Ett tryckeri kan hjälpa till med både design och med utformningen.
  • Lägenhetsvisningar. Har du någon gång besökt en lägenhetsvisning så har du också förmodligen fått ett väldigt lyxigt prospekt i din hand. De flesta mäklarhus har insett värdet av ett snyggt prospekt där allting om bostaden i fråga finns samlat – bilder, uppgifter om hyra, pris och andra värdefulla detaljer – och här har man också utvecklat ett samarbete med ett tryckeri som kan trycka denna med kort varsel. Vid varje visning så behövs det säkerligen 50 stycken och – som alla vet – så sker det väldigt många dagliga visningar i Uppsala.

tryckeri uppsala

Vi är din givna trycksakspartner i Uppsala. Välkommen att höra av dig!