Vi ger dig rätt profil
på dina trycksaker

ETT BRETT UTBUD AV REKLAMARTIKLAR

Vi är ditt naturliga val av trycksakspartner i Uppsala. Vi har lång erfarenhet av branschen och ser till att arbeta med den bästa och senaste tekniken.

Hos oss hittar ni ett stort utbud av reklamartiklar. Presentreklam är ett bra sätt att stärka dina relationer med kunder och anställda. Ett bra koncept med en stark idé gör ditt namn, produkt eller tjänst mer känd. Dessutom knyter det anställda och kunder närmare ditt företag, samtidigt som det stöder ditt varumärke. Hos oss hittar ni det mesta inom presentreklam.

Miljövänligt

Många grossister presenterar idag allt oftare produkter med nedbrytbara material som organiskt odlad bomull och majs. Vi erbjuder ett stort utbud miljövänliga trycksaker.

Klockor

Klockor med reklamtryck kan vi erbjuda med leverans inom en vecka tack vare det unika Sverigelagret.

Giveaways och andra reklamprodukter med tryck

Reklampennor, golfbollar – genom oss kan du beställa alla former av giveaways och reklamprodukter. Frisbee, kundvagnspoletter, muggar, plastglas, påsklämmor, hos oss kan du hitta mängder av reklamartiklar med ditt tryck i plast. Även i metall finns det ett rikt utbud av nyckelringar, pennor, miniräknare, isskrapor, öppnare, plastmappar och mycket mera.

Vi är din givna trycksakspartner i Uppsala. Välkommen att höra av dig!